Sveriges Bästa Starta webbutiksplattformar

Har du någonsin funderat över vilken ebutiksleverantör som faktiskt passar dig och ditt företag? Istället för att anpassa dig till en ehandelsleverantör. Vi har nedan utformat en lista på av Sveriges bästa ehandelplattformar för små och mellanstora företag.

Leverantörsguiden
Söker du en leverantör inom e-handelsplattformar? I Leverantörsguiden finner du e-handelsbranschens bästa leverantörer. 


Rekommenderad webbutik 1# - Jetshop.se

jetshop ehandel
Med Jetshops Professional Commerce som plattform för din webbshop har du en otroligt stabil grund, med ett stort urval av tilläggstjänster och moduler att bygga vidare på. Förutom att vi hjälper dig att koppla på betalningslösningar och andra funktioner som passar just dig, ingår även en skräddarsydd design samt affärsutveckling och stöd från en account manager. Självklart har tillgång till fri support, på både telefon och mail.

Rekommenderad webbutik 2# - Mobilizer.se

mobilizer-ehandelsplattform - ebutik Mobilizer(Mobilizr) är konstruerad funktionsrik, enkel att använda, sökmotorvänlig och med ett visuellt tilltalande gränssnitt. Kundvagnen är smidig och köp genomförs enkelt. Det har orderhantering, orderexport och flera betalningslösningar klara för att användas - gratis. Det är enkelt lägga till produkter och kategorier samt att börja ta emot beställningar. Du kan också importera produkter via feed eller api. Ni får facebook shop och mobilshop på köpet. Support per telefon och mail.

Rekommenderad webbutik 3# - Startabutik.se

startabutik ehandel ebutik
Sälj på internet - smidigare, effektivare, bättre! Vi har byggt en egen plattform för dig som menar allvar med din start på internet. Din butik har stöd för alla betalningsmetoder, alla fraktleverantörer och kan designas precis som du vill.

Rekommenderad webbutik 4# - Wikinggruppen

ebutik wikinggruppen sverige
Främst arbetar vi med e-handel och är med ca 800 levererade webbutiker en av Sveriges större e-handelsleverantörer. Vi arbetar även med systemutveckling, hemsidor och olika typer av webbaserade administrativa system. Har du en egen ide´om hur webben kan hjälpa ditt företag eller organisation? Kontakta oss gärna - vi hjälper dig förverkliga dina planer!

Rekommenderad webbutik 5# - Botweb

botweb ehandel
Botwebs ebutikssystem är sprängfyllt med nyttiga funktioner för att du ska kunna sälja så mycket som möjligt. Du får en "kostym" som du kan växa med och som aldrig behöver bytas ut. E-butiken har funktioner som normalt bara ingår i betydligt kostsammare system. Nu kan vi även erbjuda vår egenutvecklade snabbkassa till butiken! Mer om snabbkassa i din webshop. Snabb support på telefon och mail.

Rekommenderad webbutik 6# - Nordisk e-handel

nordiskehandel ebutik
En funktion som flesta frågar efter är vår avancerade sökmotoroptimering, en funktion som vi fick pris för i Jajjas årliga SEO test av webbutiker. Det som är lite synd är att SEO är på väg ut ur bilden med tanke på den sista panda uppdateringen. Vi tror dock att vårt nya bloggverktyg, den nya CMS modulen och stöd för egen domän, kommer att vara minst lika viktig för en framtida bra SEO till din webbutik. Något som vi är stolta över och som vi i många år stått på för att få till är stöd för många olika betalsätt. Dessa saker och lite andra saker som vi menar är allmänna funktioner i e-handellösning finner ni varugruppens menyn till vänster. Bästa e-handelsplattformar som hjälper småföretag att växa

 

 

s

Starta en webbshop